Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1236 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 21:23:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2005. 12:52:36
Godina: Dipl.
Smer: ME
sto? u koju "grupu" ti spadas?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 21:35:50 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30.05.2002. 14:13:49
Smer: IS
u ovu sa plitkim dzepom i malim prosekom :(

nego sta je sa ispitima? je l treba svih 6-7 (koliko ih je vec) da polazemo?

Laughter, Laughter, laughing at my cries

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 21:52:26 

Pridružio se: 14.06.2009. 16:15:32
Godina: Apsolvent
Da li moze neko od kolega da mi posalje na PM ili ovde,konacnu rang listu (proslogodisnju) po smerovima!hvala unapred

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 29.10.2009. 22:07:02 
Korisnikov avatar

^^ pa valjda 5, osim ako neke nisi vec dao za vreme OS.. ne znam stvarno
pa zato imas prijemni, da kompenzujes prosek :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 01:55:10 

Pridružio se: 05.10.2004. 13:29:03
Ima li neko informaciju kakvo je bilo stanje po smerovima prosle i/ili preprosle godine??
Da znamo sta da ocekujemo?
Mislim na broj upisanih, bodovno stanje i sl.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 12:04:55 
Korisnikov avatar

prosle godine nije postojao budzet, samim tim se ljudi nisu ni "takmicili" ko ce bolje prijemni da uradi. tako da ne mislim da je to nesto reprezentativno. skinuli su informacije sa sajta, al znam da su upisivali i oni sa prosekom 7 + minimum bodova sa prijemnog.. i takodje se secam da je medju stipendistima fona (oko 20 osoba) bio i neko sa prosekom 8, a odlicno odradjenim prijemnim. dakle, bilo je svaceg :srba:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 14:49:56 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01.12.2006. 17:34:12
Godina: III
Prosle godine je u ukupne poene ulazila i srodnost fakulteta, sto je po meni sasvm prirodna stvar koja se danas promenjuje i na ekonomiji i na ETF-u (fakultetima srodnim nasem)! Tako da su fonovci u startu imali minimum 10 poena vise! Danas se moze dogoditi da neko ko nije zavrsio fon upise master na fonu recimo informacione sisteme , i da upadne pre nekog fonovca zato sto je imao bolji prosek na svom fakultetu (pri tome ne umanjujem vaznost ni jednog fakulteta), i da ima ispit recimo BAZE 2 i Fizicko projektovanje, a da zna samo da su C# i Java objektno orjentisani jezici (sto mu se trazi na prijemnom)! Mislim da treba da se uvedu i poeni na srodnost fakulteta!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 20:09:55 

Pridružio se: 13.09.2009. 13:41:39
A jel zna neko, kako je organizovana nastava na master studijama, tj. u kojim terminima se odvija, posto ja radim, jel ima neka varijatna da se predmeti slusaju vikendom ili uvece?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 22:23:35 

Pridružio se: 30.10.2009. 20:24:30
Godina: Padobranac
znate li da li mogu i oni koji su u stalnom radnom odnosu da budu na budzetu?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 22:27:06 

Pridružio se: 02.06.2005. 10:18:49
Da li neko zna kako se dodeljuju bodovi, tj koliko se boduje prosek, koliko prijemni, koliko ta "srodnost" fakulteta,...??? HVALA UNAPRED

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 30.10.2009. 23:20:45 
Korisnikov avatar

vi ljudi niste citavi!! sve vam pise na samo jednom sajtu, i to na PRVOJ strani. pitam se kako li ste fakultet zavrisili, a jos vise sta cete na masteru :pitamse:

odjavljujem se iz ove teme, a pre toga samo da uputim kolege na vrlo korisnu temu koja GARANT daje odgovore na SVA vasa pitanja. imate cak i brojeve telefona. > http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=14598

over & out!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.10.2009. 00:12:57 

Citiraj:
Poslao: exult Sub Okt 31, 2009 12:20 am Naslov:
vi ljudi niste citavi!! sve vam pise na samo jednom sajtu, i to na PRVOJ strani. pitam se kako li ste fakultet zavrisili, a jos vise sta cete na masteru

odjavljujem se iz ove teme, a pre toga samo da uputim kolege na vrlo korisnu temu koja GARANT daje odgovore na SVA vasa pitanja. imate cak i brojeve telefona. > http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=14598

over & out!

kako li si osnovnu/srednju školu završio/-la sa prelaznom ocenom iz vladanja... :smaras:
samobanuj se :dada:

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.10.2009. 00:33:06 

Citiraj:
exult
PorukaPoslao: Sub Okt 31, 2009 12:20 am Naslov:
vi ljudi niste citavi!! sve vam pise na samo jednom sajtu, i to na PRVOJ strani. pitam se kako li ste fakultet zavrisili, a jos vise sta cete na masteru Pitam se...

over & out!

KOLEGINICE,MOLIM VAS,KAD STE SVOJE APETITE ZADOJENE CINIZMOM I SARKAZMOM,ZADOVOLJILI,MOLIM VAS, N EPRAVITE SE PAMETNI,NEGO AKO ZNATE ODGOVOR ODGOVORITE A AKO NE PSSSSSSSSTTT......VASE POSTOVE MOZEMO PROCITATI IT MASTER 08/09 I TO ZADNJE STRANE KADA STE ISTO PITALI OVAKVA PITANJA A IMALI STE NA SAJTU A MOZDA NISTE ZNALI ILI IMALI VREMENA DA IH NADJETE,I SAD OVDE NESTO BROJITE....KAD JE IZASAO BUDZET SVE VAM JE RAVNO I BOLI VAS "...RAC" JER STE SVOJE ZELJE ISPUNILIA ZA DRUGE VAS BRIGA.....I JOS JEDNO........

AKO ZNATE NESTO.....ODGOVORITE.......A AKO NE....MOLIM VAS BEZ CINIZMA I SARKAZMA O SKOLOVANI fONOVCU!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.10.2009. 01:34:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.01.2005. 16:01:12
VILENJAK je napisao:
Prosle godine je u ukupne poene ulazila i srodnost fakulteta, sto je po meni sasvm prirodna stvar koja se danas promenjuje i na ekonomiji i na ETF-u (fakultetima srodnim nasem)! Tako da su fonovci u startu imali minimum 10 poena vise! Danas se moze dogoditi da neko ko nije zavrsio fon upise master na fonu recimo informacione sisteme , i da upadne pre nekog fonovca zato sto je imao bolji prosek na svom fakultetu (pri tome ne umanjujem vaznost ni jednog fakulteta), i da ima ispit recimo BAZE 2 i Fizicko projektovanje, a da zna samo da su C# i Java objektno orjentisani jezici (sto mu se trazi na prijemnom)! Mislim da treba da se uvedu i poeni na srodnost fakulteta!

btw. kako znas da ove godine nece biti bodova na srodnost fakulteta?

magicna formula od prosle godine: (prosjek x 4) + poeni za srodnost (30 poena za studente FON-a koji ostaju na istom smjeru) + poeni sa prijemnog ispita

imate i proslogodishnju temu Master 2007/2008 gdje stvarno mozete da nadjete odgovore na sva vasa pitanja, uz malo strpljenja - ja nasla formulicu i sve ono sto me zanima : )

Inace, rang liste od prosle godine vise nisu dostupne.

@menadzer-wannabe

ne vidim razlog da ne budes na budzetu ako si u stalnom radnom odnosu

tomorrow! tomorrow! I love ya, tomorrow
you're always a day away ..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.10.2009. 09:18:00 
Korisnikov avatar

1.3 Ocenu ispunjenosti uslova za upis na određeni Master studijski program vrši se na osnovu:
- uspeha na osnovnim akademskim studijama merenog srednjom ocenom (do 40 bodova, odnosno
prosečna ocena u toku studija pomnožena sa 4),
- uspeha na kvalifikacionom ispitu (do 60 bodova).

preuzeto iz ovog dokumenta

literatura

radno vreme skriptarnice

Prijemni ispit sa prethodno navedene studijske programe sadrži 30 pitanja. Za svako pitanje
ponuđeno je 6 mogućnosti: samo jedan tačan odgovor, 4 netačna odgovora i „ne znam“. Svaki tačan
odgovor nosi 2 boda, a svaki netačan minus 10%, odnosno oduzima se 0,2 boda. Zaokruživanje
odgovora „ne zanam“ vredi nula poena, odnosno ne nosi ni pozitivne ni negativne poene. Ne
zaokruživanje ni jednog odgovora nosi 2 kaznena, odnosno minus dva.

sto je preuzeto iz ovog dokumenta, sve ove informacije se nalaze na prvoj strani master.fon.rs

e sad kolega zom ma, ne znam zasto se vi javljate, pitate me gluposti preko privatnih poruka, samo zato sto vas MRZI da otvorite bilo koji pdf fajl i procitate to sami. i to sam vam rekla, ne jednom, ne dva put, nego evo i treci put. postaviti pitanja jednom, i to kada nema inormacija je jedno, a postavljati pitanja kada vam informacije vise iznad nosa, samo treba da ih procitate, je sasvim drugo. a budzet nije poklon >meni<, nego je dobra vest za sve studente

kolega satro menadzer - ja nisam moderator ovde

kolega za budzet - ako ste zavrsili drzavni fakultet, onda znate da vase imovinsko stanje, radni odnos, boja ociju, seksualne preferencije i druge licne stvari - nemaju veze sa budzetom. mozete biti na budzetu sve i da radite kod vorena bafeta, ali ne mozete biti na budzetu samo u slucaju kada ste vec na budzetu na drugom fakultetu

kolega koji pita za predavanja - precesljajte prethodne teme, vidite kako je bilo. ali mozda vam, samo mozda, pomogne i ova informacija http://master.fon.rs/studije.html

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.10.2009. 11:13:05 

Pridružio se: 02.06.2005. 10:18:49
@exult

Hvala ti puno. I ja sam postavio neka pitanja na koja sam mogao naci odgovor na drugom mestu, ali sam stvarno prezauzet da bi trazio, ionako sam vec citao sve x puta i ne mogu opet, ako mi neko kao npr ti moze odgovoriti ako vec zna. Mislim da je dosta informacija vezano za master dosta razbacano po raznim stranama, topicima itd...hvala ti za odgovore i izvini za cimanje!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 31.10.2009. 12:10:55 

Tix je napisao:
@menadzer-wannabe
ne vidim razlog da ne budes na budzetu ako si u stalnom radnom odnosu

exult je napisao:
kolega za budzet - ako ste zavrsili drzavni fakultet, onda znate da vase imovinsko stanje, radni odnos, boja ociju, seksualne preferencije i druge licne stvari - nemaju veze sa budzetom. mozete biti na budzetu sve i da radite kod vorena bafeta, ali ne mozete biti na budzetu samo u slucaju kada ste vec na budzetu na drugom fakultetu

naprotiv, kada sam upisivala osnovne studije i magistarski (period 2000-2005) na jednom drugom DRŽAVNOM fakultetu, ko je bio stalno zaposlen nije mogao da bude na budzetu, tako da moje pitanje nije bez osnova.
u svakom slucaju, Tix i exult hvala na odgovorima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 12:56:23 

Pridružio se: 29.08.2009. 09:39:02
Gde ste kolege buduce!!
Blizi se prijemni, blizi, vidim raste tenzijica, opusteno ljudi upisujemo svi provereno bez nerviranja, samo da iscolujemo tih 150 000 din i to je to!
Bez brige :D
Nego jeste poceli da ucite, kako ide?
Ja sam od onih nesretnika sto zavrsise FPN u nadi da ce se u drzavi nesto promeniti i da ce biti mesta i za nas, sirote novinare, ali....nista...tako da cu sa vama u isti kos (ako Bog da)...
Ako samo neko moze da mi kaze kakva je konkurencija na Elektronskom poslovanju, koliko mase se prijavi, blah,blah, jer ja mogu da upisem samo to ili menadzment DHN, ako tu nemam sanse da se odmah pomirim da upisujem ovo drugo i konacno tu prijavim....
Zna neko? Bice sve ok, volim vas i vidimo se 13og na prijemnom... :hvala:
p.s. BTW,ako na el. poslovanju nemam sanse, ja cu na marketing, pa sta bude....
Dovidjenja, prijatno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 14:34:11 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05.10.2009. 12:10:07
Koleginice Marija, ja sam se čak i troumio. Elektronsko poslovanje je bilo choice no.1, dok nisam uvideo da mora posebno da se polaže i da u tih 35oro ulaze još i sajberovci i valjda organizatori, (e sad ako ne prošire listu) ali bi to već bio poveći rizik... Zatim sam pomišljao za IT menadžment ali baciše rovca sa bazama 2, za koje sam čuo da povećavaju dioptriju i najoštrovidijim zbog većih obaveza koje moraju da se ispunjavaju i van faxa i da je dosta zeznuto ako nemaš fino predznanje (neka me neko ispravi od ISiTovaca ako je dezinformacija) tako da se moj izbor takođe sveo na DHN. Mada videćemo još posle prijemnog, verovatno će i tad biti prostora za manevrisanje sa smerovima.

Pozdrav i bistro na prijemnom!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 20:51:30 

Daj bre, mani se toga idemo together na DHN, pa sta drugo, kakve crne baze jbt? Malo mi bilo strebanja knjizurina raznih na FPNu...
Nista nego na DHN pa svi u isti kosh i to je to...
Nego jeste poceli da ucite, kako ide? Jesam jedina koja jos uvek kapira "da ima jos vremena" i trenutno kao cituckam...pa tu su druge obaveze, posao,treninzi...
Caosssss......
p.s. Zorba, srecno na prijemnom, odvali sve, a i ja cu se potruditi.... :yupi:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 21:07:51 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.04.2006. 17:50:02
Ja sam poceo da ucim jos pre mesec dana zavrsio sam knjigu sa pojmovima imam jos 10ak i sutra i prekosutra cu sve da ponovim bar 2-3 puta... a uvod u informacione sam procitao samo jednom mada mi je sve poznato planiram da ponovim sve bar 10ak puta i uz prosek 9.54 nadam se da cu upasti na budzet

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 21:09:40 

:respect:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 21:35:15 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.04.2006. 17:50:02
^Thnx :stid:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 22:34:05 

Za one koje upisuju DHN....zar vam titula "diplomirani menadzer-master"...ne zvuci .......nekako bezveze......

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 01.11.2009. 22:48:18 
Korisnikov avatar

drzi se ti kvaliteta, ta ti diploma bolje zvuci. ima cak i rec 'inzenjer'

@ ra > kad si ti covece pre diplomir'o? :srba: aj mi samo okvirno reci br strana te dve knjizice, jesam li ja luda il je meni ovo nesto mnooogo rano za spremanje prijemnog? ja mislila 15 dana da ostavim, a sad vidim da ti vec mesec dana spremas samo pojmove :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1236 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sledeća