Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1236 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 01:24:55 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04.01.2005. 16:01:12
Godina: Dipl.
Smer: ME
kapiram da se i dalje nista ne zna za stare generacije, popust i ti fazoni?

tomorrow! tomorrow! I love ya, tomorrow
you're always a day away ..

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 08:30:32 

Pridružio se: 18.11.2006. 21:36:11
Smer: IS
Juce sam zvala fax i rekli su mi da ce do kraja nedelje znati sta ce sa starim generacijama. :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 08:52:45 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08.08.2005. 12:52:36
jel neko video spisak predmeta za menadzment drustveno-humanisticke nauke? http://master.fon.rs/download/2009/10/M ... %20DHN.pdf

mislim, jel vid'o neko od fonovaca? :udri: od 9 ispita sa sve izbornim, imam 8 polozenih :udri: a da ne pricamo da samo 2 do 3 zaista i imaju veze sa "nazivom" modula :fokus:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 10:08:34 

Pridružio se: 14.06.2009. 16:15:32
Godina: Apsolvent
Citiraj:
Planiram ove godine da upisem master na FON-u, a s obzirom da nisam zavrsio FON, da li mi moze neko od "Fonovaca" dati vise informacija o tome kakvi su profesori na studijskom programu Menadzment (koje preporucujete, da li odgovaraju na mail itd.)?
Da li ce moduli u okviru studijskog programa "Menadzment" biti isti kao i prosle godine? Ne znam ni koji modul da izaberem!?
Da li je obavezno prisustvo na nastavi na master studijama, jer sam od nekih poznanika cuo da nisu redovno isli na predavanja (to mi je bitno jer zivim u Republici Srpskoj)!?

Sva korisne informacije su dobrodosle!

Hvala unaprijed.

MOze li neko da odgovori na pitanje koje je kolega postavio,posto poznajem dosta studenata sa slicni m problemom.....

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 13:17:55 

Pridružio se: 13.10.2009. 21:21:14
ja se dvoumim izmedju informacionih sistema i informacionih tehnologija, pa me interesuje da li moze neko da mi kaze kakvi su sledeci predmeti: racunarske mreze 2 i fizicko projektovanje IS u odabranom softverskom okruzenju? i jedan i drugi predmet sam ucio, ali bi da cujem vasa iskustva sa ovim predmetima na fonu.

hvala unapred

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 14:18:40 
Korisnikov avatar

^^ nadam se da kontas da na menadzmentu postoji 20ak i vise profesora, duplo vise asistenata, i da ti niko nece prepricavati njihove biografije u par redova.

samo onaj ko je upisao i prosle i ove moze da ti kaze da li su moduli isti, osim ako ne zakljucis sam na osnovu informacija koje su ti date na sajtu master.fon.rs

obaveznost prisustva zavisi od profesora do profesora, i od predmeta do predmeta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 14:39:15 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03.09.2004. 11:37:05
Godina: III
da li neko zna mora li da se diplomira pre 24.nov ili je dovoljno imati prijavljenu odbranu?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 17:23:45 

Pridružio se: 08.09.2009. 16:53:54
jel zna ko mozda kolko se ljudi prosle godine prijavilo za elektronsko poslovanje?
vidim primaju samo 35, pa ako se prijavljuje mnogo vise ne bih bas da rizikujem. menadzment je sigurniji ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 17:28:52 

Pridružio se: 22.01.2005. 11:02:13
Za predmete imate ovdje opis
http://www.fon.rs/postdiplomskestudije/ ... tepen2.pdf

Ovo oko starih studenata me bas nervira, zbog cega bi ljudi koji su godinu dana ranije upisali lakse zavrsavali master od nas koji smo eto odlucili da jednu godinu odmorimo od ucenja?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 17:48:23 
Korisnikov avatar

mora da se diplomira do 24.11, tacnije, moras da imas uverenje o diplomiranju do tog datuma

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 18:19:03 

Pridružio se: 15.10.2005. 19:54:17
Nego ja sam cuo da ce biti blizu `iljadarku za nas sa fona. :fokus: ima li neku slicnu informaciju

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 21.10.2009. 22:43:14 

Pridružio se: 11.10.2009. 14:29:23
U vezi sa informacijama (profesori, moduli, prisustvo itd.) za programsko podrucje "Menadzment" nisam ni trazio "cv" za svakog pojedinacno, vec sam ocekivao da mi neko preporuci bar tri kvalitetna profesora, nista vise. Informacija o modulima i predmetima je objavljena tek juce, tako da moj upit nije bio "strange". Ocigledno da sam trazio previse...

Hvala.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.10.2009. 11:11:06 

Pridružio se: 02.06.2005. 10:18:49
Da li mozda neko zna...????

Izasla su obavestenja za sve module u obliku Predmeti studijskog programa _______ [detaljnije] , osim za Menadzment i organizaciju.

Da li se podrazumeve da znamo sve o tom modulu(?) ili treba da se ceka dok ne izadje neko obavestenje?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.10.2009. 11:13:15 

Pridružio se: 25.12.2006. 13:09:28
Godina: IV
@cvrlebg
Fizicko projektovanje IS u odabranom softverskom okruzenju - isprogramiras prost i slozen slucaj koriscenja u desktop i web varijanti sa kompletnom dokumentacijom, svi moguci dijagrami....
http://pisbp.fon.bg.ac.yu/download/zahtevi.pdf

Da li neko slucajno zna da li moze da se upise master ako se diplomira tipa do polovine decembra, neka molba, nesto slicno...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.10.2009. 12:49:41 
Korisnikov avatar

^^ studijski program za menadzment je namenjen pre svega fonovcima (i studentima drugih tehnickih fakulteta), i bice /koliko je meni poznato/ dosta drugaciji od menadzmenta DHN. trebalo je da izadje spisak predmeta, ne znam zasto nije :/ dok se na menadzmentu DHN nalaze predmeti sa osnovnih studija, i namenjen je pre svega studentima sa privatnih fakulteta, dok bi na menadzmentu trebalo da budu predmeti van tog spiska (predmeti koji do sada nisu polagani). ne drzite me za rec, i ja cekam zvanicne informacije :fokus:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.10.2009. 17:59:54 

Pridružio se: 02.06.2005. 10:18:49
exult je napisao:
^^ studijski program za menadzment je namenjen pre svega fonovcima (i studentima drugih tehnickih fakulteta), i bice /koliko je meni poznato/ dosta drugaciji od menadzmenta DHN. trebalo je da izadje spisak predmeta, ne znam zasto nije :/ dok se na menadzmentu DHN nalaze predmeti sa osnovnih studija, i namenjen je pre svega studentima sa privatnih fakulteta, dok bi na menadzmentu trebalo da budu predmeti van tog spiska (predmeti koji do sada nisu polagani). ne drzite me za rec, i ja cekam zvanicne informacije :fokus:

Hvala exult! :)

Ljude koje znam da su upisali master sa fona su uglavnom imali jos jedan ispit + master, jel su onda oni po tebi upisivali DHN???

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.10.2009. 18:36:16 
Korisnikov avatar

ranije je to sve bio jedan studijski program, sad je tek podeljeno na dva. cini mi se da su ranije dobijali svi istu diplomu (diplomu tehnickog fakulteta, tj fon-a), dok ce sada tu diplomu dobijati samo oni sa menadzmenta i organizacije, a ne i sa menadzmenta DHN (ukoliko pricamo o menadzmentu, jelte. podrazumeva se da ce oni sa ostalih smerova dobijati isto diplomu tehnickog fakulteta)

evo na ovom linku je napisano ko sa kog fakulteta moze na koji studijski program da konkurise

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 22.10.2009. 23:36:44 

Pridružio se: 13.10.2009. 21:21:14
Gauco je napisao:
@cvrlebg
Fizicko projektovanje IS u odabranom softverskom okruzenju - isprogramiras prost i slozen slucaj koriscenja u desktop i web varijanti sa kompletnom dokumentacijom, svi moguci dijagrami....
http://pisbp.fon.bg.ac.yu/download/zahtevi.pdf

Da li neko slucajno zna da li moze da se upise master ako se diplomira tipa do polovine decembra, neka molba, nesto slicno...

hvala puno!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 23.10.2009. 18:33:54 

Pridružio se: 23.10.2009. 18:04:39
Da li neko raspolaze sa informacijama o modulu -racunarska statistika-?
Da li je potrebno naprednije znanje iz matematike da bi se zavrsio ovaj master, jer sam zavrsio fakultet drustvenog smera?
Hteo bih da stupim u kontakt sa nekim ko je zavrsio ovaj master ili je na fakultetu bio smer racunarska statistika!
As soon as possible, nek se neko javi...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 23.10.2009. 22:53:13 
Korisnikov avatar

^ http://master.fon.rs/download/2009/10/P ... isanja.pdf

ako si sa drustvenog faxa, nadam se da je ekonomski u pitanju, jer samo sa njega mozes na taj modul. potrebno je naprednije znanje matematike i statistike, vidi i spisak predmeta i skontaces i sam. a bolje ti je pogledaj temu mastera za prethodne dve godine, pre ces tu naci neku informaciju o tome kako je ranije bilo.

inace, izasao spisak predmeta i za menadzment i organizaciju :aaa: Link

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.10.2009. 19:56:38 
Moderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23.02.2003. 23:09:57
Jos nista se ne zna za stariju generaciju sa Fona?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 24.10.2009. 23:15:23 

Pridružio se: 25.03.2002. 15:22:48
Bilo je reci da ce se sve znati do kraja ove nedelje, sto je bilo juce...Da li je neko ima neku informaciju??

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 25.10.2009. 18:33:45 

Pridružio se: 08.08.2009. 16:43:16
Godina: Padobranac
A znate li nešto o stručnoj praksi? Gde se obavlja, koliko traje. Ja planiram da upišem Finansijski menadžment i menadžment finansijskog rizika, a već radim u toj oblasti pa da li se to računa kao stručna praksa? :zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2009. 14:55:12 

Sto se studenata po starom programu tice meni je receno da zovem u sredu ponovo sluzbu pa da pitam. Na moje pitanje da li ce biti objavljeno na sajtu receno mi je Ne. Toliko o tome, ako neko nesto sazna neka javi! :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 26.10.2009. 14:55:22 

Sto se studenata po starom programu tice meni je receno da zovem u sredu ponovo sluzbu pa da pitam. Na moje pitanje da li ce biti objavljeno na sajtu receno mi je Ne. Toliko o tome, ako neko nesto sazna neka javi! :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1236 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  Sledeća