Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1082 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 18:16:13 

Pridružio se: 25.10.2007. 21:36:37
Godina: Dipl.
Smer: IS
vladica je napisao:
kraj ce, kobac, da pokaze ko je tu bio u pravu.
kako sada stvari oni su. ali jos nije kraj upisne histerije.

nego, nema nam nesto Maje?

Majoooooooo, trepni ocima...mahni repom gde si!!!

u pravu si...

Maja nam je izgleda pobegla na banjsko lecenje upisne histerije... i neko ju je /bese/ naljutio pa sad nece da nam trepce!!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 19:07:12 

Pridružio se: 14.09.2004. 18:19:54
Bilo bi bolje da sacekaju odluku Ministarstva i Vlade pa tek onda da vrše upis.
Sta fali, i proslogodisnja generacija je upisivana u decembru/januaru, kad bese?
Znam mnoge ljude koji su bili u fazonu ili da se upisu na budzet, ili sledece godine ponovo da pokusaju (na stranu sto se svi nadamo da cemo sledece godine imativise para :D ).
A ako stvarno ne bude budzeta da li ce biti toliko ljubazni da nam vrate pare za prijemni :P .

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 19:41:08 

Pridružio se: 27.09.2007. 19:25:21
Oh kakve sve novosti vidim. Pa svasta se izdesavalo za tri sata. Vladice, Kobac da li ste upali mozda u ove sto finansira FON. Anybody else? Ja nisam :( , pa valjda ce odobriti taj budzet.

Vidim neko uci i osnovime programiranja ljude na forumu. Plemenito, mogu reci. ;) . Pa kako cemo mi sa fona placati, zna li neko. Mi ne placamo ono klasicno skolarinu. Da li ce to biti ona uplata za indeks od 800 din. ili jos nesto? Ako neko sazna neka javi. Sutra zovem FON da se raspitam.

Javljam vam.
Pozdrav drustvo :ziveli:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 19:52:48 

Pridružio se: 21.02.2006. 15:10:11
Smer: ME
Lela je napisao:
Oh kakve sve novosti vidim. Pa svasta se izdesavalo za tri sata. Vladice, Kobac da li ste upali mozda u ove sto finansira FON. Anybody else? Ja nisam :( , pa valjda ce odobriti taj budzet.

Vidim neko uci i osnovime programiranja ljude na forumu. Plemenito, mogu reci. ;) . Pa kako cemo mi sa fona placati, zna li neko. Mi ne placamo ono klasicno skolarinu. Da li ce to biti ona uplata za indeks od 800 din. ili jos nesto? Ako neko sazna neka javi. Sutra zovem FON da se raspitam.

Javljam vam.
Pozdrav drustvo :ziveli:

Ne luduj, Lelo, cuce te selo...
cenovnik za fonovce sam postovao nekoliko postova unazad. pogledaj.
na zalost, ja nisam u TOP TEN.
jesi li smer men? ti, jesi li pre ili posle 50-og mesta?

kao ti se svidja skraceni kurs iz osnova programiranja na primeru upisa mastera?

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 19:57:51 

U prnih 20 sam. Da, znam za taj cenovnik od pocetka, nego ne znam sta tacno cemo placati pri upisu. Ja sam na IS. Videcu da li ce da nam traze jos nesto pri upisu ili onih 800 din. za indeks.
Ma kakvo ludovanje crno, to je od muke, pa doljeda se smejem nego da tugujem. Hehe. Cuvam zivce za gore dane.

E kurs je super, planiram da i ja pocnem sa nekim, kad smo vec na forumu po ceo dan da ljudi nesto i naucimo :lol: :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 20:01:39 

Lela je napisao:
U prnih 20 sam. Da, znam za taj cenovnik od pocetka, nego ne znam sta tacno cemo placati pri upisu. Ja sam na IS. Videcu da li ce da nam traze jos nesto pri upisu ili onih 800 din. za indeks.
Ma kakvo ludovanje crno, to je od muke, pa doljeda se smejem nego da tugujem. Hehe. Cuvam zivce za gore dane.

E kurs je super, planiram da i ja pocnem sa nekim, kad smo vec na forumu po ceo dan da ljudi nesto i naucimo :lol: :lol: :lol:

sa nekim? sta? :D
ako dobro kapiram tok navedenog programa, onda 1/3 od iznosa skolarine za fonovce. pa ti sama preracunaj koliko je to u parama.
:)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 20:50:02 

Pa mislim da nisi dobro razumeo ovo sto se tice skolarine za fonovce.
A ovo "sa nekim" se odnosi na kurs. Da pocnem sa nekim kursom, kao sto recenica pocinje, dugi deo recenice se odnosi na prvi.
"E kurs je super, planiram da i ja pocnem sa nekim, kad smo vec na forumu po ceo dan da ljudi nesto i naucimo".

Ok, nista od informacija, moracu da uzmem stvar u svoje ruke valjda. :) Zvem FON sutra.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 22:40:34 

Pridružio se: 11.10.2007. 13:08:04
zna li neko kad ce se odrzavati predavanja i na koji nacin....ili barem kako je bilo prosle godine?
:zbun:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 23:11:43 

Pridružio se: 25.10.2007. 21:36:37
bice obavestenje na sajtu,
nastava /teoretski/ treba da pocne 3.12. /po 2 nedelje/

mozes da pogledas pokrivenost nastave od prosle godine
http://www.fon.bg.ac.yu/postdiplomskest ... 200607.pdf
i raspored nastave od prosle godine http://www.fon.bg.ac.yu/postdiplomskest ... 200607.pdf

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 14.11.2007. 23:43:06 

Lela je napisao:
Pa mislim da nisi dobro razumeo ovo sto se tice skolarine za fonovce.

Pa i meni su tako rekli preko telefona (doduse pre mesec dana). Sta mislis da se promenilo?
U kom trenutku se bira modul, prilikom upisa ili naknadno (da li postoji kvota ili ko gde hoce)? I kako to vladice "bez programskog podrucja" kada je i sam naziv studijskog programa naveden i u koloni kao studijsko podrucje (modul). :zbun:
http://www.fon.bg.ac.yu/postdiplomskest ... Master.pdf

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 01:25:23 

Pridružio se: 04.11.2001. 19:20:29
Pa Dragi moji Fon-voci
sta nam je ciniti?!
Da li da dajemo pare za Master..koje, koliko vidim, niko nece ni vratiti na kraju?!?
Jer koliko vidim tj. citajuci izmedju redova, budzeta nece ni biti.
S'druge strane diplome su izjednacene.
Dajte mi jedan dobar (a ne samo duhovit :) )razlog zasto bi mi Fonovci davali pare?!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 01:37:31 

Po meni, ima smisla ako si se nameracio na odredjen posao i znas da ce ti diploma sa bas tog modula znaciti prilikom zaposljavanja. Ili ako te nesto interesuje a to nisi imao mogucnosti da naucis prilikom studiranja. Naravno, mozes te knjige da iscitas i kod kuce ali drugacije je kad imas i pecat koji to potvrdjuje... Mene u celoj stvari najvise izludjuje sto niko nista ne zna i svaki put dobijam drugacije informacije :udri:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 11:01:26 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24.01.2005. 22:28:43
Daklem, ljudi... koliko para...? Meni su pri prijavljivanju rekli 12000 za fonovce...
koliko vidim to je jedna od milion razlicitih informacija :ljutko:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 11:04:34 

Pridružio se: 12.11.2007. 14:10:06
Godina: Padobranac
E, pa lepo.... Još da znamo kako ćemo se zvati posle ovoga i davanja ovih parica...
Ja sam svakako znala da neću upasti u prvih 10, ali ne mogu da prežalim polaganje ovog prijemnog!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 12:05:21 

Pridružio se: 06.11.2007. 13:34:08
E stvarno jer zna neko kad biramo koji ceno modul (unutar menadzmenta bar u mom slucaju), jer to prilikom upisa ili kasnije, kad vec prilikom konkursa to nismo pisali? E da i kad im dajemo te pare sto nas deru, mogli su bar da napisu "harac ponesite sa sobom na upis a mi smo spremni da vas oderemo"! Ili im je i to svejedno bitno je da oni zulum dobiju, bar nije Zulum u krvi...mada nervi nise kostaju :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 12:10:14 

Za FON-"ovce" cena skolarine je 12.000 dinara. mora se platiti odjednom na upisu. a posle toga kad bude i ako uopste bude budzet, bice refundacije novca. nastava pocinje 03.12. informacija je od "izvorne piletine".

KOBAC, TRK DA CHERUPASH TO !!!

verujem da i ako bude bilo budzeta, od refundacije troskova nece biti nista vec ce da te pare prebiju kroz prijave ispita i drugih troskova koje ce FON lako da izmisli.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 12:14:46 

Moduli se biraju prilikom upisa, pitala ja prilikom predaje dokumenata za konkurs

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 12:27:28 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2007. 20:54:35
Rade je napisao:
E stvarno jer zna neko kad biramo koji ceno modul (unutar menadzmenta bar u mom slucaju), jer to prilikom upisa ili kasnije, kad vec prilikom konkursa to nismo pisali? E da i kad im dajemo te pare sto nas deru, mogli su bar da napisu "harac ponesite sa sobom na upis a mi smo spremni da vas oderemo"! Ili im je i to svejedno bitno je da oni zulum dobiju, bar nije Zulum u krvi...mada nervi nise kostaju :)

http://www.fon.bg.ac.yu/postdiplomskestudije/download/Potrebna%20dokumenta.pdf

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 13:00:23 

Pridružio se: 08.03.2004. 23:09:30
sanchy je napisao:
E, pa lepo.... Još da znamo kako ćemo se zvati posle ovoga i davanja ovih parica...
Ja sam svakako znala da neću upasti u prvih 10, ali ne mogu da prežalim polaganje ovog prijemnog!

Prijemni je bio takva navlakuša! Ispali smo ovce za šišanje. Ja nisam ni htela da polažem prijemni jer sam naslućivala da će biti ovo što je sad ispalo, ali kada su mi prilikom prijave rekli da će sigurno prijemni biti, ja sam mislila da moram da izađem.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 13:15:48 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2007. 13:15:38
sad posto smo svi primnjeni(sto smo vec znali), interesuje me sta mislite koji je modul bolji, FINANSIJSKI MENADZMENT ili INVESTICIONI MENADZMENT, ja se dvoumim izmedju ova dva :udri: pa mi treba par saveta. Da li mozda neko od Fonovaca zna koji je perspektivniji ili kakvi su profesori za saradnju, ne bi bas da godinu dana vodim bitku sa profesorima.......

Nadam se da ce mi neko odgovoriti, posto viidm da se svi pomazete, pratim forum od pocetka ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 13:17:55 

7500.00 = čizmice = jaknica= zezanje
ali, šta je tu je...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 13:26:40 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26.09.2007. 20:54:35
sanny809 je napisao:
sad posto smo svi primnjeni(sto smo vec znali), interesuje me sta mislite koji je modul bolji, FINANSIJSKI MENADZMENT ili INVESTICIONI MENADZMENT, ja se dvoumim izmedju ova dva :udri: pa mi treba par saveta. Da li mozda neko od Fonovaca zna koji je perspektivniji ili kakvi su profesori za saradnju, ne bi bas da godinu dana vodim bitku sa profesorima.......

Nadam se da ce mi neko odgovoriti, posto viidm da se svi pomazete, pratim forum od pocetka ;)

Otvorena je nova tema u vezi tvog pitanja
http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=11148

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 13:30:18 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2007. 13:15:38
obradov je napisao:
sanny809 je napisao:

Otvorena je nova tema u vezi tvog pitanja
http://www.fonforum.org/viewtopic.php?t=11148

hvala nisam videla :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Prijemni
PostPoslato: 15.11.2007. 13:33:42 

Pridružio se: 15.11.2007. 13:24:24
U konkursu je pisalo da se prijemni organizuje samo ako se prijavi vise ljudi za neki smer nego sto se prima. Kako sad vidimo da to nije slucaj, ovo je velika prevara.. Sta mislite o tome da se mi malo pobunimo zbog ovoga? :D

Ako nastavimo da cutimo, tek cemo ispasti velike ovce..

I jel ima neko neke novosti o ovom izjednacavanju dipl. - master, jer se opet poteglo to pitanje..

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 15.11.2007. 13:39:37 

Pridružio se: 06.11.2007. 13:34:08
obradov je napisao:
Rade je napisao:

http://www.fon.bg.ac.yu/postdiplomskestudije/download/Potrebna%20dokumenta.pdf

Hvala Obradov
ja cu sad malo vise vremena da provodim na forumu Koli modul odabrati mada vec znam sta cu, ali ko zna mozda me ubede!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1082 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Sledeća