Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14.06.2010. 21:53:37 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12.09.2008. 11:40:01
Godina: Dipl.
Smer: IS
Da li neko zna, gde se 'brani' seminarski?

još uvijek volim te...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta:
PostPoslato: 17.06.2010. 21:02:13 

Pridružio se: 07.02.2010. 21:57:29
Godina: Dipl.
Seminarski se brani u njegovom kabinetu.
Prezentacija utice do pola ocene, odnosno moze da promeni nesto ako je ocena na seminarskom bila izmedju dve ocene. Mada, na prvim prezentacijama je uglavnom bila ista ili manja od predlozene ocene (po njegovim recima).
Gledajte da prvi deo seminarskog, uvod i prikaz i analiza rezultata u oblasti teme, bude sto krace, po mogudjustvu na jednom slajdu, a ostatak prezentacije da bude sama tema rada. Takodje, treba da postoji jedan slajd sa sadrzajem rada, odnosno prezentacije, sa po jednom recenicom o svakom delu prezentacije. Gleda se i vreme trajanja prezentacije, pa nije dobro da traje preko preporucenih 10 minuta (to takodje utice na ocenu).
Pitanja nasoj grupi (ulazi svih 5 studenata predvidjenih za jedan termin) uglavnom nije postavljao. Ali mislim da je prethodnoj grupi postavljao vise pitanja, barem koliko se culo kroz vrata :).

Et, toliko do mene, ako vas zanima jos nesto, pitajte.

Pozdrav

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 10.09.2010. 09:16:44 

Pridružio se: 10.09.2010. 09:01:33
Godina: Apsolvent
Zdravo,

da li je neko upoznat sa transformacijom modela?!
U pitanju je transformacija UML dijagrama klasa u JAVA programski kod. Dakle, ulaz u transformaciju je UML class model nacrtan u nekom editoru, a izlaz transformacije su Java klase u vidu programskog koda.
Vec duze vramena se mucim sa realizacijom ove transformacije ATL transformacionim jezikom (na Eclipse platformi), ali primeri koji se nude u dokumentaciji na Eclipse sajtu ne rade (iz nepoznatih razloga, mozda metamodeli nisu ispravni!!?).

Ukoliko je neko radio ovako nesto i moze da mi pomogne ja bih bio voljan da platim!! Transformacija ne mora biti realizovana na Eclipse platformi.

Hvala unapred.

p.s. pisite na [email protected]

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2